Porträtt av döden

Porträtt av döden är ett interaktivt detektiv-spel där du som huvudkaraktären ska lista ut vem som mördade Catti Brandelius. Under din undersökning så kommer du finna ledtrådar och människor som du kommer behöva utöva information från och hitta det sanna svaret på vem som mördade Catti Brandelius.

Hemsida

https://vallut33.wixsite.com/website/blank-sida

Spela

Roller

Ossian – Ljud, Speldesign, Story, Ledarskap
Otilia – Programmering
Adam – Grafik
Valter – Speldesign och Level Design
Mino – Grafik

Screenshots

4 thoughts on “Porträtt av döden

    1. Hej Cecilia! Vi har frågat Catti Brandelius och hon var okej med detta! Hoppas du får en trevlig dag!

  1. hur gör man när man har telefonen och låst upp toaletten? det går inte att göra nåt sen, inte med lappen vid kroppen, inte med det som finns vid krukorna och inte vid toaletten för det kommer ett hänglås på bilden. polisens padda har också hänglås.

  2. Hej!
    Det funkar ju inte att göra mer än att hitta mobilen, låsa upp den och öppna toaletten. Kan man inte få en hint? Det funkar inte att använda polisens padda, det funkar inte att göra så man ser baksidan av pappret på golvet som verkar vara vänt i skärmdumpen ni lagt upp, varannan gång jag spelar dyker en bunt med hår typ vid krukorna och varannan gång är det inte där. Jag har klickat över allt. På er skärmdump där hon ligger död ser man mycket mer till höger och vänster i bild medan i spelet man spelar är det lite mer kvadratisk form. Är det därför?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...